Noa Pawirodimedjo

Hallo ik ben Noa Pawirodimedjo, speelster van SC Heerenveen 1, en ik ben 16 jaar oud.

Ik wil jullie iets over mijn topsportleven vertellen, ik ben begonnen met voetbal toen ik 9 jaar oud was, ik ben begonnen bij Blauw-Wit’34 in Leeuwarden.

Na de verhuizing naar het mooie Groningen ben ik naar het HN Werkmancollege Dalton gegaan. Hier heb ik in klas 1, 2 gezeten, in klas 3 ging ik naar een andere locatie: HN Werkman college Kluiverboom tot en met klas 4.

Ik heb 3 jaren bij de voetbalklas gezeten, ik vond het helemaal geweldig om met allemaal oudere meiden maar ook jongens te spelen.

Verder heb ik bij De Held Hoogkerk, nu HFC’15, in de D1 en de C1 Jongens gespeeld. Ik ben na 2 seizoenen weggegaan bij De Held, omdat ik zelf motivatie had om een stap te maken naar een hoger niveau nog steeds bij de jongens omdat ik natuurlijk beter wou worden, dit heb ik 1 seizoen gedaan bij VEV’67 Leek in de C1 Jongens.

Op een dag werd ik gebeld door SC Heerenveen, en mocht ik meetrainen met De Beloften, nou super nieuws. Na 2x mee hebben getraind kreeg ik te horen dat ze me graag zouden willen hebben, super seizoen gehad met veel leermomenten, na dit seizoen mocht ik me aansluiten bij het 1e elftal en heb ik inmiddels ook al mijn contract getekend. Ik zit vast in het 1e Elftal alleen speel op zaterdag vaak nog met De Beloften mee om mijn speelminuten gewoon te maken.

Hiernaast is er ook nog een Nederlands Elftal wat voor mij iets betekent, ik heb zelf bij knvb U12, U13, U14, U15, U16 en U17 gezeten.

Mijn positie is Links maar ook Rechtsvoor.

Verder zijn mijn hobby’s: Shoppen/Afspreken met vriendinnen, maar ook tijd voor mijn familie.

Mijn tip voor jullie:
“Als je echt iets wil bereiken, ga ervoor dan komt het goed”.