Evelien Mensies

Hallo ik ben Evelien Mensies, spits van oa ACV C1, en ik ben 14 jaar oud.

Ik wil jullie iets vertellen over mij topsportleven, ik ben begonnen toen ik 7 jaar oud was, mij eerste club was VV Peize. Daar heb ik vanaf mijn 7e jaar tot me 13e jaar gespeeld, vanaf me 13e moest ik naar een hogere club om nog meer uit mezelf te halen en dat is ACV,Assen geworden.

Ik zit nu op het HN Werkmancollege Dalton in de 3e TL klas, Ik zit nu ongeveer 2,5 jaar bij de voetbalklas, Ik vind het echt super leuk bij de voetbalklas, ik leer heel veel van me trainers, en natuurlijk ook van me medespelers zowel jongens als meisjes waar ik mee train.

Waarom ik naar een andere club ben gegaan is omdat, ik de top echt wil bereiken en er alles aan wil doen om dat te kunnen behalen. En dan moet je soms naar een andere club, waar meer uitdaging voor jou is, en waar jij jezelf nog beter in kan ontwikkelen zodat je nog hoger op niveau gaat komen, daarom leek mij ACV U15 de beste keuze voor mijzelf.

Op een geven moment werd ik gemaild door de trainer van Sc Heerenveen beloftes en werd ik ook gemaild door de trainer van CTO Amsterdam. Dat ze wel een keer wilden dat ik mee ging trainen. Dat was echt super goed nieuws voor mij. Ik heb nu een aantal keren mee getraind in Amsterdam, en ik ga binnenkort ook nog meer trainen met Sc Heerenveen belofte.

Ik moet dus dit jaar keuzes gaan maken met wat ik wil en wat voor mij het beste keuze lijkt.

Hiernaast heb ik bij de KNVB U11,U12,U13,U14 gespeeld en ik speel nu op dit moment voor U15.

Ik heb daarnaast ook vorig jaar met Nederlands team U14 een toernooi gespeeld in Duitsland 5 dagen lang, dat was echt 1 van de mooiste momenten in me leven, ondertussen ben ik nu druk bezig met selecties voor Nederlands team U15.

Veder zijn mijn hobby?s: Leuke dingen doen met me familie, en afspreken met vrienden natuurlijk.

Ik hoop dat u er van genoten heeft van mij verhaal over mijn topsportleven te lezen.

Mijn tip voor jullie is: twijfel niet aan jezelf en doe wat jij het leukste vind om te doen, dan weet ik zeker dat het heus echt ooit wel lukt!